Min necessär med William Värnlid

Min necessär med William Värnlid
Vilka produkter är de absolut viktigaste i din necessär?

Topp 4 viktigaste i min necessär gigantiska necessär från @bonvoybags   är helt klart mitt solskydd från @evy som jag använder dagligen i kombination med min dagcreme från @bigelius, min ögoncreme från @akademiklinikenscincare och min primer från @baseofsweden
 
Vad är viktigt när du väljer necessär? 

När jag väljer necessär är utrymmet absolut viktigast av allt. Jag vill slippa ha flera olika necessärer när jag reser utan vill kunna samlat oavsett storlek på produkterna. Och för första gången någonsin har jag hittat en som erbjuder just detta.
 
Ditt bästa beauty hack för ett instant glow?

För bra glow så kan jag varmt rekommendera en grym mask ifrån @filorga.se , Oxygen glow mask.
.
Ditt bästa beauty hack för glow på lång sikt?  
Mitt bästa hack för ett instant glow långsiktigt är klyschigt nog bra kost, mycket vatten, god sömn och en regelbunden och skonsam hudvård.
 
Kan du dela med dig av din bästa hemmakur?

Min bästa hemmakur för att ge huden en extra boost och samtidigt avlägsna döda hudceller är att använda en rejäl klick av min Trippel peeling tillsammans med ett  serum, båda från Akademikliniken. Jag blandar dessa två och applicerar dem som en mask och låter sedan verka i 1 minut. Syran i peelingen och dem aktiva ingredienserna i serumet gör susen för  huden!
 
Ett favoritresemål i Sverige just nu? 

Mitt favorit resmål i Sverige är utan tvekan Västkusten och Hällevikstrand. Ett smultronställe därifrån är helt klart att ta färjan eller båten ut till Kärringön för att ta en härlig middag på Pettersons krog.  
Länkar till Williams favoritprodukter